DENİZLİ / ÇAMELİ - Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: lgs

Mrt

12.sınıf öğrencilerimize YKS hakkında bilgi verilmiştir. Sınavın içeriği, soru sayısı, puan türleri, OBP hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilere YÖK Atlas tanıtılmıştır. YÖK Atlasta istedikleri bölümlerin sıralamaları, o bölümü kazananların ortalama netlerine nasıl bakacakları gösterilmiştir. Sınav sürecinde nasıl ders çalışmaları gerektiği, ders çalışma programı hazırlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi verilmiştir.

Haz

8 ve 12 .sınıf velilerine yönelik "Sınava Ben de Hazırlanıyorum" semineri verildi. Seminerde velilere öğrencilerin sınava nasıl hazırlanmaları gerektiği, sınav kaygısı, öğrenciye yaklaşımlarının nasıl olması gerektigi ve bu süreçte veliye düşen görevler nelerdir gibi konularda bilgiler verildi.

Toplantı sonunda Velilerimize ikramda bulunulmuştur.

May

Öğrencilerize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminer verildi.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Akademik başarıyı artırma çalışmaları; LGS ve YKS hazırlık çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), etkili rehberlik ve kariyer planlama, Akademik Destek Programı (ADEP), Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli konularında yıl boyunca yapılacak çalışmalar planlamak ve karara bağlamak için öğretmenlerimizle 14/04/2023 Cuma günü saat 12:30’da toplantı gerçekleştirildi.