DENİZLİ / ÇAMELİ - Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: çameli

Mrt

Hedef YKS-LGS 2024 projesi kapsamında öğrencilerimizin meslekleri daha iyi tanıyabilmesi, meslek tanıtımlarını öğrencilerimiz için daha ilgi çekici hale getirmek adına Kariyer Günleri kapsamında farklı meslek gruplarını öğrencilerimiz ile buluşturmaya devam ediyoruz. İlk dönemden itibaren Kariyer Günleri kapsamında Çameli Kaymakamı Hüseyin Şamil SÖZEN, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Yazar Turgay DELİBALTA, Orman Mühendisi Halime AKYOL, Orman Muhafaza Memuru Emine ŞEVİKKOL, Ömer YILDIRIM, Şükrü ÖZKAN ve Aşçı Ali SOYEMRE misafirimiz oldu. Kariyer Günleri kapsamında çalışmalarımız devam edecektir. Kariyer Günleri’mizden kareler:

Mrt

Ekm

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü öğretmenlerimiz Ramazan Eşref GÜNER ve Osman Fatih SOLAK tarafından 13 EKİM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması günü kapsamında Deprem tatbikatı icra edilmiş olup öğrencilerimiz planlanan sürede Toplanma Alanına çıkarak  tatbikatı başarıyla tamamlamışlardır. Tatbikat sonra Afet Günü Programı ile etkinlik tamamlanmıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize müteşekkiriz.

6 Şubat deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, Aziz milletimizin tekrar yaşamamasını temenni ederiz.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.)in dünyaya teşriflerinin 1452. Yıl dönemi vesilesiyle Mevlid-i Nebi İlçe Programı kurumumuz Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından icra edilmiştir.

Programa katılan İlçe Kaymakamımız Sn.Hüseyin Şamil SÖZEN ve Protokolümüzün değerli üyelerine teşekkür ederiz.

Programa emek veren öğretmenlerimize ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize müteşekkiriz.

Ekm

Çameli Kaymakamımız Sn. Hüseyin Şamil SÖZEN okulumuza 02.10.2023 tarihinde ziyaret gerçekleştirmiş olup öğretmen ve öğrencilerimizle tanışarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için başarı temennisinde bulunmuşlardır.

Ziyaret Kaymakamımızın öğrencilerimizle sportif etkinliği sonrası tamamlanmıştır.

Ziyaretlerinden dolayı müteşekkiriz.